Modalitats de vot

Vot presencial

Les electores i els electors podran votar al col·legi electoral on estiguin censats, el diumenge 2 d’abril, entre les 9 i les 19 h. Als col·legis hi haurà habilitades cabines amb les paperetes de vot per a la llista nacional i les de la llista parroquial i els sobres. Per exercir el dret a vot caldrà mostrar un document acreditatiu.

Descarregar l'Exercici del vot

Vot judicial

El vot judicial s’iniciarà el 20 de març. Es podrà dipositar el vot a la Batllia, de dilluns a divendres, entre les 9 i les 19 h, i els dissabtes de 9 a 13 h, fins a l’1 d’abril. Les butlletes i els sobres per votar es trobaran a la mateixa Batllia i als comuns. Per exercir el dret a vot caldrà mostrar un document acreditatiu.

Vot per correu

Les andorranes i els andorrans que per qualsevol motiu es trobin fora del país el dia de les eleccions podran sol·licitar el vot per correu al Servei de Tràmits del Govern o al seu Comú, fins al dimarts 28 de febrer a les 12 h del migdia. Un cop formalitzades les candidatures, se’ls farà arribar el material electoral perquè puguin enviar el vot abans del 28 de març.

Sol·licita el vot per correu